Bizden Haberler

800x600_imgless.jpg

BBK Holding, TARIMKON İle İşbirliği Yaparak Özbekistan'ın Tarımını Güçlendiriyor

BBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Özbekistan İhracatçılar Birliği İş Diplomatı olan Bahtiyar Kalandarov, Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu TARIMKON Başkanı Hakan Yüksel ile Ankara'daki TARIMKON merkez ofisinde bir araya geldi

BBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Özbekistan İhracatçılar Birliği İş Diplomatı olan Bahtiyar Kalandarov, Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON) Başkanı Hakan Yüksel ile Ankara'daki TARIMKON merkez ofisinde bir araya geldi. Toplantıda, Özbekistan'ın tarımını geliştirmek ve güçlendirmek için resmi bir program oluşturuldu ve Özbek çiftçilerini desteklemek için bir "tek çatı" oluşturulması için ilk adımlar atıldı.

Hakan Yüksel, TARIMKON'un, Türk deneyimine dayanan yüksek teknoloji ve üretim standartlarına dayalı programlarla eğitim de dahil olmak üzere, Özbek çiftçilere gerekli tüm yardımı sağlamaya hazır olduğunu vurguladı. TARIMKON ile Özbekistan İhracatçılar Birliği arasında imzalanan işbirliği anlaşması doğrultusunda, Türkiye ile Özbekistan arasındaki işbirliği sonuçlarına bağlı olarak güvenilir şirketlerin belirlenmesi ve faaliyetlerinin sınırlanması için görüşmeler yapıldı.

BBK Holding, Özbekistan'ın tarımını geliştirmeye yönelik inisiyatifleri aktif olarak desteklemeye devam ederek ülkedeki tarım sektörünün sürdürülebilir büyümesine ve refahına katkıda bulunuyor.