Bizden Haberler

expo4970_5225.jpg

BBK Holding'ın CNR FOOD EXPO 2020 Fuarındaki Başarılı Katılımı

BBK Holding, gıda ve gıda teknolojileri fuarı olan CNR FOOD EXPO 2020'de başarılı bir şekilde yer aldı.

BBK Holding, gıda ve gıda teknolojileri fuarı olan CNR FOOD EXPO 2020'de başarılı bir şekilde yer aldı. 1985 yılında kurulduğundan beri CNR EXPO, dünyanın dört bir yanından önde gelen gıda şirketlerini bir araya getiren tanınmış bir etkinlik haline geldi. Bu yıl Arap ülkeleri, Çek Cumhuriyeti, Ürdün, Libya, Türkiye ve diğer Doğu ülkelerinin temsilcilerinin yanı sıra Özbekistan da "Made in Uzbekistan" markası altında ulusal bir pavyonla katıldı.

BBK Holding'in bu fuara katılımının amacı, sadece ürünlerini uluslararası pazara tanıtmakla kalmayıp aynı zamanda uluslararası düzeyde gıda sektörünü gözlemleme ve işimiz için yeni fırsatları keşfetme eşsiz bir fırsat elde etmekti.

Fuarın ilk günü iş görüşmelerine ve müzakerelere ayrılmıştı. BBK Holding'in İş Dünyası Temsilcisi Özbekistan Elçiliği ve BBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bahtyar Kalandarov, CNR EXPO 2020 Koordinatörü Elif Avşar, Kazakistan ve Tataristan temsilcileri ve Türkiye'nin Rusya Ataşesi ile bir araya gelerek uluslararası ticaret ilişkilerinin gelecekteki perspektiflerini aktif olarak tartıştılar.

Fuarın ikinci günü, gıda üreticilerinden kozmetik üreticilerine kadar çeşitli şirketlerin temsilcileriyle dolu geçti. Delegelerimiz, Özbekistan büyükelçiliği temsilcileri ile başarılı iş müzakereleri gerçekleştirdi.

BBK Holding, katkıları ve güvenleri için tüm katılımcılara ve ortaklara derin teşekkürlerini sunar. CNR FOOD EXPO 2020'deki katılımımız, iş ortaklarımızla ilişkilerimizi güçlendirmek ve işimiz için yeni ufuklar açma yolunda önemli bir adım oldu.